miércoles, 31 de julio de 2013

NO HI HAURÀ CONSULTA PELS CATALANS PERQUÈ NO L'PODREM PAGAR


El Producte Interior Brut (PIB) català ha crescut un 0,1% interanual el segon trimestre d'aquest any i després de 18 mesos consecutius de caiguda, segons l'anàlisi de la situació econòmica realitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona i l'Institut de Estadística de Catalunya (Idescat). Així ho ha anunciat aquest dimecres en roda de premsa a Barcelona el president de la Cambra, Miquel Valls.


“Qui va dir por”, ja ho veuen tot l'ofec sistemàtic que el govern d'Espanya exerceix sobre la política la indústria i els comptes de Catalunya resulta que així i tot anem aixecant el cap, caram amb aquests catalans no hi ha manera no hi ha prou amb ofegar-los econòmicament i políticament caldrà tallar-les el cap de soca rel.


És pesat l'haver de tornar a repetir una i altra vegada la mateixa cançó però és que és certa "Ara és l'hora segadors" no es pot seguir donant motius perquè la nostra necessitat esdevingui excusa per que els nostres opositors ens diguin que tenen raó no podem seguir sortint de la misèria en què ens volen fer caure, perquè no caurem, som així i això encara que sigui un contrasentit els dóna motius als recalcitrants polítics espanyols, per pensar que ja estem bé com estem , i no només això sinó que el adduiran internacionalment, ¿De què es queixen aquests catalans si ja estan en PIB positiu?.


No podem esperar més no cal arribar al 2014 avui ens donaran una de les bufetades més fortes que imaginar puguem no ens van a augmentar el dèficit pressupostari i el dolent és que es basaran com no en que volem si estem ja en PIB positiu, és un parany, i nosaltres seguim fent el joc, ens diuen catalans de merda, a Twiter corre un en que surten al costat de l'escut d'Espanya dues rates que porten la banderes de Catalunya i Euskadi 1 cadascuna i RENFE no fa funcionar la xarxa de rodalies mentre estrella AVES per què no ho són, i així una rere l'altra.


Ja està bé de cercavila de manifestacions de l'11 de setembre o prenem una decisió ja o més val que pensem en una altra cosa, que és el que vol el centralisme polític espanyol que no és res més que amaguem el cap d'una vegada i per sempre, perquè o al traiem fora d'Espanya o ens la tallen sencer, i ja està bé d'aguantar EROS, Gürteles, Barcenas, Noos, Bankias, etc. nosaltres ja tenim prou amb el nostre "Palau" els Millet i Cia. però com és ben visible parlem de 4 o 5, milions quan ells els multipliquen per més de 100, així que amb trampes i tot, sempre ens serà més fàcil pagar-nos les nostres, que les nostres i les d'ells juntes, perquè no hi ha ningú més que pagui.


Avui ja ha sortit el sorteig de la primitiva nacional i ens ha tocat de nou l'objectiu de dèficit de Catalunya, serà d'un 1,58% i no acaba aquí la cosa en 2014 no hi haurà dèficit asimètric i serà d'un 1% per a totes les autonomies, i agafeu-vos d'un 4,8% per a l'Estat que no oblidem és Madrid i les seves autopistes buides seus AVES a la platja, les seves seus d'empreses nacionals que no fan res en el territori nacional, la seu de la monarquia que tampoc fa res, la del TC que és un annex del PP bo aquest i el TSJ i la seu de Bankia i la seu de ...... Espanya.


Així que ja està decidit mentre anem fent manifestacions ens preparem per fer cadenes humanes, i des del Parlament ens posen pals a les rodes dia rere dia amb l'1% de dèficit per al proper 2014 aquesta clar que no ens arriba per fa la consulta, encara que la féssim per correu electrònic per no gastar en segells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario