sábado, 13 de junio de 2015

CATALUNYA JA NOMÉS TENIM DAVANT ALS NOSTRES PROPIS PORS


El Tribunal Constitucional ha dictaminat finalment vuit mesos més tard que la preparació d'aquell 9N aquella festa democràtica i folklòrica en què 2,3 milions d'innocents i incauts catalans se'ns va convidar a fer un simulacre de votació, vam anar votar, i al govern del PP no li va fe cap gracia ni l'acte, ni el resultat, ni l’assistència. Així que ràpidament va  presenta a tràmit unes quantes denuncies penals i d'inconstitucionalitat. Bé com era d'esperar el tribunal constitucional ha fallat que efectivament tal com volia el govern d'Espanya aquell acte ja celebrat és inconstitucional.


Espectacular, no és broma quan fa temps vaig dir que Catalunya esta tota ella en tràmit de suspensió per part del TC, del PP i del govern d'Espanya. Aquesta situació, hauríem de considerar-la con un acta de por per part del govern de espanya que no vol ser demòcrata perquè sap que així pot perdé Catalunya,  pro ja està clar que si tot el que legislem i fem, encara que sigui mig de broma i sense  cap repercussió JURIDICA NI OFICIAL, el PP sap que te a Catalunya mig afora de espanya, ja veiem avui que las denuncies legals continuen no podem fe res, ni oficines de representació ni hisenda pròpia ni res de res. I lo mes curiós es que com estan las coses es molt probable que el PP no vegi el final de las sentencies.   


Avui resulta que ja el propi govern de la Espanya del PP ja gairebé no existeix al PP gairebé no li queda res, ho a perdut gairebé tot avui dissabte, així que està clar que o demana al Tribunal Constitucional que declari a tota Espanya inconstitucional, cosa que ja no dóna temps perquè com deia abans el que comenci a denunciar ara, no podrà acabar-lo abans que el PP desaparegui, y que vagi en conta que el que serà inconstitucional seran ells a veure com els prova.


"Catalunya no és un estat" no pot desenvolupar una acció diplomàtica, a l'ús, però resulta que Catalunya ha entrat en totes les cancelleries del món, perquè hem aconseguit introduir les nostres inquietuds en elles a causa de que a tots els països de la UE els preocupa que la tossuderia catalana i la incapacitat democràtica espanyola encarnada en el PP. que impossibilita que pugui ser un fet democràtic que al final Catalunya arribi o no al seu objectiu de ser nació independent, i el bo del cas que no és Catalunya la que els preocupa, sinó Espanya que sense Catalunya serà una altra Grècia sense possibilitat ni cap interès d'afrontar al seu deute.


El Tribunal Constitucional pot emetre totes les sentències que al govern del PP els interessi, però no pot evitar que el govern del PP quedi apartat del govern de la nació i em temo que per molts anys. Fins ara l'anar contra Catalunya i els catalans era un recurs fantàstic per guanyar vots, el problema avui, és que si manté aquesta tàctica, guanyés vots no per al PP sinó per als seus successors. Entre tant Catalunya hi haurà dut a terme les seves eleccions generals amb caràcter plebiscitari i l'ofensiva que hauran dut a terme el PP i el govern també ens afavorirà, perquè molts indecisos veuran que ja no hi ha altra alternativa millor, ni tan sols quedés el Partit Popular.


Crec sincerament que no cal discutir més, simplement cal anar avançant cada vegada més, s'ha d'obligar d'una forma o una altra a què des de Madrid prenguin decisions, i no que simplement es limitin a que treballi el TC per compte d'ells. Em de entendre  d'una vegada que avui ja estem lluitant sol contra un Partit Polític, no contra un govern que se esta morint i ni tampoc contra un estat, perquè fins que diguem nosaltres el contrari l'estat som tots. No és admissible que un partit que deixarà el poder quant se celebrin eleccions generals a Espanya, ens segueixi tocant els nassos a tot un país amb més democràcia, amb més força econòmica, i amb una història europea molt més llarga que ells.

No hay comentarios:

Publicar un comentario