domingo, 10 de enero de 2016

HEM PERDUT EL TEMPS, LA DIGNITAT I L'EQUILIBRI POLÍTIC

No sé si em torno a precipitar a manifestar les meves opinions, ahir em felicitava i intentava donar un punt d'optimisme als que, esperant com jo, la fi d'aquest desastrós període de tres mesos en què Catalunya ha estat frenada, manipulada i humiliada per un grup que revolucionaris conscients del mal que estaven fent anava a acabar. Jo sabia que anàvem a quedar molts catalans completament desanimats per veure que els nostres polítics eren incapaços d'actuar com a catalans i no només com a polítics ansiosos d'exercir el poder i vaig intenta dibuixar una situació que no era la fi de res, sinó el principi de recompondre la situació que s'havia deixat escapar aquesta vegada.
Però les bromes del destí són impensables i si al matí escrivia sobre el que he descrit en el paràgraf anterior, a la tarda canviava tota la perspectiva i resultava que no només havíem perdut un temps preciós, sinó que en contra del que deia per la matí que només era temps havíem perdut la dignitat i l'equilibri, a la tarda resultava que si, ho hem perdut tot, el temps, la dignitat i l'equilibri. Catalunya al final s'ha devorat a si mateixa i des de dins.
Aquesta és la realitat avui ara a les 12 hores del dia 10 de gener de 2016, vostès s'imaginen el Govern de la Generalitat investit gràcies a la CUP, ja poden dir els de CDC el que vulguin, d'entrada el govern el posa la CUP i no ni CDC ni ERC, això em fa senti pànic perquè en aquest cas, Espanya el PP el PSOE Ciutadans etc ... en fi tots els "amics" que Catalunya té, ens van a crucificar i els hem donat els arguments necessaris perquè les nostres raons han quedat sense cap efecte, almenys de moment ens han començat ja a tractar de i amb raó de il·lògics de vendre'ns al costat fosc de la democràcia aquesta que es fa amb trampes polítiques, que canvien amb els mesos o les circumstàncies.
Novament Junts pel Sí i la CUP han celebrat aquest dissabte una reunió en la qual han arribat a un acord que faci possible la investidura d'un president de la Generalitat i l'arrencada de la legislatura. La reunió ha finalitzat al voltant de les 18.00 hores i ha canviat en rodó l'escenari català ara avui per ser exactes s'investirà un president i aquest formarà govern, aquest president no serà Artur Mas que al final s'aparta de la seva croada per aconseguir que les votacions del setembre 25 passat es facin efectives. Ara, doncs ja no hem de preocupar-nos per tornar a votar, però potser hem de preocupar per el que va a donar de si el nou govern. No podem caure un altre cop en l'error de creure'ns que aconseguiran l'objectiu pel que milions de catalans volem y vàrem votar és a dir per iniciar el procés d'independència de Catalunya.
Amb l'acord malabar que han arribat els nostres polítics independentistes crec que sense ser aquest l'objectiu ha exacerbat encara més si és possible, a les forces unionistes espanyoles que ficades també en un cert descontrol, ara resulta que l'enemic s'agrupa i això obliga que ells facin el mateix perquè en cas contrari l'avantatge de situació política estaria molt a favor de Catalunya, així que sense voler-la CUP amb només 10 personatges que segons acord no se sap ara qui seran, manipula la política a Catalunya i obliga a actuar a l'espanyola que evidentment actuarà molt més en contra dels interessos de Catalunya, bé per la CUP i per Junts pel SI, jo francament crec que en lloc d'arreglar els resultats del 25S els han posat a la picota dels tribunals i de la llei constitucional d'Espanya de la qual semblen oblidar-pertanyem.

Bé avui volia simplement demanar disculpes pel “gran fiasco” que el meu article d'ahir va posar de manifest a la tarda el que era una veritat al matí avui no jutjaré més els fets aquests són els que són i a la vista del gir el millor és que calli i deixi per més endavant els judicis i interpretacions que el temps i les accions dels polítics catalans i espanyols portin a terme, quan els vegi els comentarem, no vaig a quedar-me callat, si els plans per a una Catalunya Independent van bé, em felicitaré i els felicitaré i si van malament, els criticaré perquè jo crec que no hi havia necessitat de fer el que ahir van fer. Intercanviar cada part un simple plat de llenties.

No hay comentarios:

Publicar un comentario