domingo, 31 de enero de 2016

SANCHEZ NO ET PREOCUPIS PELS INDEPENDENTISTES NO ÉS LA NOSTRA GUERRA

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, inclourà a ERC i Convergència a la ronda de converses si el Rei li demana formar govern, però sense intenció de "buscar ni demanar" el suport dels independentistes. No et preocupis pels partits catalans, però un consell, no els menyspreïs així públicament perquè mai saps si en algun moment et pots penedir i necessitar els seus vots per a alguna cosa, però no cal posar-ho en titulars
El secretari d'Organització del PSOE, César Luena, ha assegurat que, si Sánchez assumeix la responsabilitat d'intentar la investidura, dialogarà amb totes les forces polítiques per tal que hi hagi un govern progressista i reformista que sigui estable. Sobre si aquest diàleg inclourà ERC i a Democràcia i Llibertat, la candidatura de Convergència, Luena ha afirmat: "Parlar no vol dir ni demanar, ni buscar el suport. Ni el busquem, ni ho volem amb els independentistes, que quedi clar ".
Està claríssim amic Luena. Saps els dos partits catalans que esmentes amb “tant fervor” separatista per la teva banda, és el mateix fervor separatista que sentim els que pertanyem a algun d'ells, per vosaltres com a partit espanyol així que com pots imaginar no tindrem cap problema en ignorar-nos tots dos. Però vull que sàpigues que la nostra presència al congrés espanyol no és una tonteria, ni per a vosaltres ni per a nosaltres, els polítics catalans i independentistes que estaran presents en les corts espanyoles, ho estaran perquè no és bo no estar presents en les decisions i lleis que emanin del govern d'Espanya perquè de moment ens afecten, i per a vosaltres sempre serà possible connectar amb els “diables separatistes” sense haver d'agafar l'AVE.
Aclarit això crec que és com dieu que teniu l'obligació, si arriba el moment, de parlar amb tots perquè seria la vostra responsabilitat, si opteu a la presidència d'Espanya, però no crec que hagueu plantejar la qüestió de forma amenaçadora potser seria bo esperar i veure primer si aneu a governar (que espero que sí) i després parlar de si hi ha o no de resoldre el problema de Catalunya, perquè per la mateixa regla de tres els catalans estaran allà també per veure de resoldre el problema d'Espanya, a més de "la fermesa en defensa de la llei de cadascú suposo". El PSOE que ha demanat donar una oportunitat al diàleg, creu que el conseqüent serà parlar amb ERC i Convergència, ha explicat Luena, doncs res compteu amb nosaltres fins i tot si en algun cas necessiteu algun vot en alguna votació que sigui també interessant per a Catalunya.
La nostra "guerra" està molt clara, però mentre es resol d'una manera o altra cal que Espanya tingui un govern estable i raonablement obert i democràtic, perquè, així com fins ara, Espanya no ha volgut mai reconèixer que el fet de no voler que Catalunya se separi no és perquè ens estimi i ens senti com espanyols sinó perquè no vol perdre el 20% del seu PIB, a Catalunya estem parlant de si hi haurà d'assumir part del deute espanyol que som conscients que hi haurà d'haver acords raonables que facilitin la nova convivència am Espanya, amb el PP només hem rebut imputacions de la llei tant la constitucional com la civil i criminal ens neguen l'administració dels nostres diners i han volgut negar-nos fins a la nostra llengua i la nostra educació així que estem molt interessats en què governeu els socialistes a veure si amb gent nova hi ha també formes noves d'entendre entre Espanya i Catalunya.

Però vaja com vostè deia Sr Luena nosaltres tampoc us necessitem estem aquí per fer gruix, però ja que estem podem trobar-nos algun dia a fer un cafè, però no es preocupin sabem i volem no fer-los falta, no es preocupin quan vostès vulguin ens anem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario