jueves, 6 de septiembre de 2012

PROVIN D’UNA VEGADA PER TOTAS A VIURE COM A VALENTS SI NO VOLEN MORI COM COVARDS



De veritat que estic decebut i tremendament enfadat, que justificació té el Sr Artur Mas per perdre el temps i l'economia catalana, amb la idea de demanar una nova fiscalitat per a Catalunya, és que ens hem tornat tots bojos, o és que no donem més de si. Potser és una mica de les dues coses ens tornen bojos les circumstàncies i per això no donem una a dretes. Perquè vol el Sr Mas emprendre una croada inútil, a la recerca del Sant Grial de la comprensió i el reconeixement per la política espanyola de les condicions econòmiques catalanes, és estúpid, primer caldria que la política espanyola reconegués la identitat pròpia catalana, cosa que mai serà així, per tant que pacte fiscal vol  pactar amb algú que no ens reconeix, per l'amor de Déu no siguem il·lusos.

Però és que a més no acaben aquí les incongruències sobre aquesta pintoresca solució de pacte fiscal. Sr Mas, vostè vol demanar un pacte fiscal amb qui ja no té autoritat ni diners, ni ja gairebé fiscalitat, perquè depèn totalment de Brussel·les, i és que tot en el supòsit, que ens volguessin reconèixer com un cas diferencial, no podrien donar-nos el que demana, perquè estan més arruïnats que nosaltres, Espanya Sr Mas ja no és independent en qüestions econòmiques, i no s'enganyi, a Brussel·les no entenen lo de l'espoli espanyol a Catalunya perquè ningú els ho ha exposat detalladament.

Si us plau no perdi més el temps amb il·luses peticions demagògiques, pot ser sense cap mena de dubte, que vostè només pretengui fer fum per emmascarar la realitat, que no és altra que la pèrdua de 33 anys vivint a l'ombra de la conveniència política que oferia Espanya. Malgrat els menyspreus i espolis que patíem, era igual havia per a tots, així aquí s'han succeït governs de CiU del PSOE fins a un tripartit i tot, i ja estava bé el victimisme donava els seus rèdits, tots vostès els polítics han viscut fantàsticament.

Durant 33 anys no han tingut la necessitat de preocupar-se’n per la singularitat de Catalunya, i ara perquè la ruïna econòmica ens enfonsarà juntament amb Espanya en el pou més negre i pudent que existeix, ara que ens anem a convertir en res, que ens van a reduir al no-res, ara es preocupen només per la fiscalitat, això no és de rebut Sr Mas, això és pur egoisme i pura fantasia de polítics que veuen que s'acaba l'estatus en què fins ara es venien desenvolupant, això no és de rebut repeteixo una altra vegada.

Ara, ho he dit en més d'una ocasió, només hi ha dues solucions a prendre, una la de prendre consciència del que volem ser i veure si ho som mitjançant un referèndum, i si en realitat es vol ser Catalunya, cal anar a per la separació política i econòmica d'Espanya. I si en el referèndum surt que no, o no sap no contesta, cal deixar-se de somnis impossibles i afrontar la realitat, jo em temo que vostè Sr Mas, tem que sigui aquesta segona possibilitat la que sortiria de la consulta que li proposo, i per això li dóna voltes a altres possibilitats que ni són carn ni peix, em comprèn vostè veritat.

No sap vostè com lamento tan profundament escriure aquest escrit, però és que em declaro un "català emprenyat", i conscient que el seu pacte fiscal seria bo per a Catalunya, li dic que ja és massa tard, vostè i la nostra classe política han arribat tard és el nostre sinó, massa prudents massa calculadors, massa temps segrestats políticament, tant que al final hem adquirit la síndrome d'Estocolm.

Ho sento molt de veritat, però per l'amor de déu, provin d'una vegada a viure com valents i si no volen, morim com covards, però sense fer soroll i sense més ridículs perquè no ens els refreguen per la cara nostres conveïns, l'hi demano per favor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario