viernes, 9 de enero de 2015

ERC. DEIXA CLAR QUE NO TÉ CAPACITAT PER AFRONTAR UNA INDEPENDÈNCIA



La secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha defensat avui arribar a acords sobre la independència en els programes electorals, abans de consensuar llistes per a unes eventuals eleccions plebiscitàries. Això és més o menys voler ajornar qualsevol votació ja sigui plebiscitària o no, fins que les granotes criïn pèl. Mas té raó ERC no pot o no s'atreveix a seguir endavant amb la responsabilitat que significa intentar aixecar una nova nació, partint dels trossos d'una destrossada Catalunya.

Tant costa entendre que ara no es pot fer cap programa electoral, és impossible, per fer un programa electoral cal saber quines condicions té el país, que li falta, que li sobra, que PIB ha, que deute té, que dèficit es calcula , que estructura bàsica econòmica e industrial té per fer front a un pressupost nacional, etc. en fi intentar lligar tot això prèviament a unes llistes electorals, per arribar a saber si es podrà dur a terme un procés d'independència o no, és clarament intentar trencar la baralla, i és més crec que amb aquesta proposta, de fet ERC ha trencat les seves cartes, és a dir es retira de la partida.

En quatre apunts en el seu compte de Twitter, la número dos d'ERC es referma en el full de ruta del seu partit, en què s'advoca per diferents candidatures sota un mateix paraigua, davant de la proposta de llista unitària del president Artur Mas, que segueix sent el principal escull en les negociacions entre les dues formacions polítiques. "En unes eleccions la gent ha de poder votar lliurement. I per poder votar lliurement, cal que es pugui presentar lliurement", i això a que ve amb el programa electoral, que van a prometre vostès, amb què comptaran per preparar-lo , si us plau si ho saben diguin-ho, que els juro que els voto, però no juguin més al joc de l'amagatall.

 Així, i en un altre apunt, lamenta que només es parli de llistes electorals i no d'acords sobre un punt programàtic sobre la independència: -"Només parlem de llistes i llistes. I per obtenir un mandat contundent, cal un acord per a la independència a els programes electorals "-, senyora Rovira són vostès que parlen de llistes i llistes. Mas només demana una unitària i això si, 18 mesos de temps per preparar, si és que surt guanyadora la llista sobiranista, el que vostè vol, programa electoral per a la segona votació ja com a país sobirà, si ho volen entendre bé i si no, és que no volen votar no ens entretinguin més.

Rovira considera que unes eleccions per fer un referèndum són un "déja vu": Vostè Sra. Rovira necessita ulleres en el seu cervell, perquè ja sap vostè que els "déjà vu", són efectes psíquics que s'acomoda el cervell en base a vivències que li són semblants però res real, això és el que vostès volen viure un somni, i aquesta vegada no anem per aquest costat molts dels catalans que volem canviar la situació d'ofec i injustícia social i econòmica amb la qual hem arribat fins aquí, i no pot dir que "el mandat pel dret a decidir ja el tenim, miri vostè si és fals això, que el president i dos conselleres estan sent investigades, per un possible delicte de desobediència a l'estat espanyol.

És vostè o molt curteta o molt llesta dir que “ara cal un mandat per a la independència ", i posar problemes a un pla d'eleccions, plebiscitàries o referendàries con vostè vulgui és clarament estar espantada o incapacitada, tan vostè com el seu partit per afrontar aquest repte, així que només em queda per demanar que el president Artur Mas proclami aquestes eleccions d'una vegada prescindint de les seves pors i problemes existencialistes.

El que si li dono la raó és que jo també crec que "La majoria per guanyar la independència ja la tenim" perquè els seus votants davant d'una proposta de votació d'independència votaran que si passant dels seus problemes polítics i si es guanyen ja tindrem temps per optimitzar el nou país, oferint un ventall de projectes per al nou país i procedents llavors si, d’ la visió que els diferents partits catalans, repeteixo llavors si CATALANS ens ofereixin

No hay comentarios:

Publicar un comentario