martes, 27 de enero de 2015

NO ES GUANYEN LES INDEPENDÈNCIES AMB VOTS.



(NO I HAURAN ELECCIONS AL 27S A CATALUNYA. Article publicat i escrit per mi el 2015.01.16.) - Increïble però cert. Avui el portaveu del govern de la Generalitat Francesc Homs ha posat aquesta possibilitat a la seva boca en la conferència de premsa d'avui 27.01.2015. El motiu d'això, la política de partits, i jo crec que serà així, no hauran eleccions diguem plebiscitàries ni el 27S ni mai més, crec que no hauran eleccions fins al 2016 que és quan toca i seran purament electorals, perquè no pot ser d'una altra manera tal com es mou avui la política al nostre entorn.


No hi haurà tampoc independència de Catalunya oblidin-lo o millor dit oblidem-lo, i el problema comença a ser greu i definitiu. També ho he escrit fa temps: LES INDEPENDÈNCIES NO LES FAN ELS POLÍTICS, les independències les fa el poble normalment fent fora els polítics, reis i nobles, quan veuen o comprenen que els han estat governat només per als seus interessos aprofitant-se de la seva feina, les seves vides i la seva necessitat vital de supervivència. Quan els polítics o els militars fan una independència se l'anomena Cop d'Estat.


El moviment sobiranista popular iniciat fa tres anys pels grups socials independents catalans (ANC), Òmnium i (AMI) ha estat devorat per la política, aquest ogre devorador d'il·lusions i de projectes que està perdent l'objectivitat en els seus propis actes. I no em refereixo exclusivament als polítics catalans sinó a les polítiques i els polítics espanyols i europeus.


El que la societat catalana començarem voluntàriament, plens d'il·lusió i amb una unitat exemplar, els polítics catalans ho han trinxat i destruït completament vaig dir-lo fa uns dies enrere i avui després d'escoltar Francesc Homs ho confirmo, i torno a reafirmar que: AMB VOSTÈS NO VAIG A VOTAR EL 27S, ni mai és clar, com es diu vulgarment puc posar els caràcters més alts però no puc dir-ho més clar.


Quina vergonya i que deshonor és el que ens han causat, com podem seguir vivint d'ara endavant, com a catalans no per descomptat, ho hem de fer com a espanyols de bé i esperar que ens perdonin per la nostra innocència patriòtica perquè encara que en el fons de nostre ésser no vulguem seguir sent espanyols de segona és al que ens hem condemnat per il·lusos.


És curiós vostès dos senyors Artur Mas i Oriol Jonqueres principalment, i amb l'ajuda inestimable de tots els altres partits i polítics del Parlament de Catalunya ens han robat la nostra personalitat ens han desposseït del nostre orgull i del nostre honor sobiranista simplement perquè cada un de vosaltres considera més important la seva posició i la seva postura de privilegi i comandament, que l'honor i la fe dels milions d'independentistes, nombre que ni tan sols arribarem a conèixer mai.


Mirin no vaig a votar mai més perquè no vull perdre el meu orgull ni el meu sentiment català, pels anys que em puguin quedar de vida, prefereixo anar-me'n a la tomba sabent que vostès em van robar que no que jo m'ho vaig jugar com un nen innocent donant-les el meu vot, no seré jo el que l'hi ofereixi. No ho entenen veritat han de pensar que m'he tornat boig tractant-los així de traïdors i de lladres doncs no senyors jo els ‘hi explico.


Quan la societat catalana vam moure cel i terra omplim manifestacions carreteres i avingudes clamant independència i una nació vostès van veure la possibilitat de passar a la història com els líders capaços de fer aquesta proesa i per lògica legal i per l'ordre democràtic que la societat catalana té imbuït els vam posar a les seves mans tot, la força el projecte, l'ordre, la il·lusió, i la voluntat, i ho vam fer amb orgull i sobretot amb honor perquè hi havia molt honor en una societat que indignada i assetjada per uns mals governs centrals i autonòmics.


Ens havien destrossat l'economia, el treball, la salut, i ens havien fet el pitjor, ens havien fet desaparèixer com a grup social base en la vida catalana. Tant Espanya com Catalunya han esborrat de la faç de la terra espanyola a la classe mitjana. Això aixeco els ànims sobiranistes no van ser vostès, van ser els corrents socials que es van organitzar ràpidament quan es van adonar del que passava de veritat, la societat era víctima de la política errònia i inhumana que emanava del govern d'Espanya i que el govern de Catalunya , no podia fer res més per llei que continuar-la.


No va ser un acte impulsiu ni un somni quimèric el que vam començar els catalans va ser una acció de supervivència nacional i vam arribar tan alt i tan clar en els nostres desitjos i propòsits que vostès van haver de escoltar el clam de la societat i prendre la direcció de l'operativa. Aquest va ser l'error que vam cometre no havíem d'haver deixat aquella força aquella il·lusió aquell dret inalienable a les mans, però ho vam fer perquè pensàvem que teníem l'obligació de fer les coses sota la raó i no amb la força.


Avui veiem que ens vam equivocar en poc més de tres mesos vostès Sr. Mas I Sr Jonqueres han convertit una il·lusió que havia mogut l'interès de mig món en un fracàs total perquè el procés cap a la independència de Catalunya està completament mort l'han matat vostès per la simple qüestió que l'important no era el desig de la societat sinó el títol honorífic amb que els llibres d'història futurs, posessin "Fulano de tal primer president de la república catalana".


s’ha acabat el somni ja no hi haurà "fulano de tal" ni hi haurà cap república catalana, crec sincerament que s'ho mereixen, però crec també que els catalans no ens ho mereixíem però la nostra innocència ens va portar a no fer cas de la història: que ens deixa molt clar que NO ES GUANYEN LES INDEPENDÈNCIES AMB VOTS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario