viernes, 9 de enero de 2015

LES INDEPENDÈNCIES NO ES GUANYEN AMB VOTS, NOMÉS DESPRÉS ES GOVERNEN AMB ELLS



Després de tres anys d'intents amb una súplica a l'estat i el congrés espanyol després de dos peticions de referèndum i consulta popular els catalans estem en el mateix lloc en el qual vam començar, és més jo diria que estem pitjor perquè crec que vam començar tots units i avui estem tots separats i més enfadats.

Que estic escrivint es preguntessin meus lectors, ja que estic intentant escriure sobre la "somiada independència de Catalunya" si no em confonc en l'expressió estic completament convençut del resultat real de la situació la realitat és la realitat i no pot negar-se un si pot enganyar a si mateix però mai es pot negar la realitat, la conclusió del que hem viscut és clara la història universal ho confirma en tots els casos les INDEPENDÈNCIES NO ES GUANYAN AMB VOTS.

Hem estat a prop, no ho dubto, però al final s'ha imposat la història diguin-me vostès que independència s'ha obtingut votant "cap" com s'han guanyat les independències ja que amb la lluita dels pobles contra l'imperi, el conqueridor, el colonitzador, etc ... fins i tot n'hi ha una que es va aconseguir per la desmembrament d'una prèvia i falsa agrupació de països exemples Iugoslàvia i l'URSS. I no li donem més voltes.

Per obtenir una independència cal tornar cap enrere la situació que porto a perdre i aquesta és la fórmula a utilitzar no hi ha altra així han estat totes les independències que s'han succeït en el món i la història, una nació perd la seva independència per la conquesta d'altres i no la recupera fins que la reconquesta mai el conqueridor es la torna, excepte si els resulta o els crea més problemes que beneficis.

Em dol molt escriure aquest article l'hi prometo però crec que algú hauria de dir oblidem-nos d'independències amigables consentides negociades plenes de bona voluntat ja ho estem veient en les nostres pròpies experiències, no només no aconseguirem la independència sinó que ens anem a destrossar entre nosaltres mateixos el 2015 si segueix així no serem independents sinó que quedarem els seus partidaris  en inferioritat política, perquè els nostres representants nacionalistes es trencaran mentre que la política unionista espanyola no solament serà més fort sinó que serà més nombrosa no només tindrem en contra dos grans partits tindrem tres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario