miércoles, 13 de mayo de 2015

CATALUNYA ENTRARA AL 2016 NO AMB LA INDEPENDÈNCIA SI NO AMB SUMISIO



Els coneguts consells o ordres vetllades de la comunitat europea als governs d'Espanya són una de les majors amenaces per a Catalunya jo no prendria a la lleugera els propers que sortiran aquesta setmana probablement jo no sé si seran "consells" de la UE o seran plans camuflats fets a mida de la centralitat espanyola però o casualitat totes les recomanacions van en contra de l'economia i la supervivència de Catalunya com una diferència significativa dins d'Espanya.
Pel que sembla el que segons alguna premsa salms espanyola dirà l'informe de recomanacions de Brussel·les cap a Espanya incidirà principalment en el "control de la despesa autonòmica", va continuar per la millora de la "llei d'unitat de mercat" i conclusió de la "reforma financera".
Totes aquestes recomanacions que es resumeixen en una "UNIFICACIÓ NACIONAL" són part dels resultats, en format de recomanació, del test comunitari a Espanya.
El programa de reformes del Govern encara avui un examen crucial. En un any que òrbita al voltant del calendari electoral, i un missatge del PP que pivota sobre la recuperació econòmica, la Comissió Europea anunciarà avui les recomanacions a Espanya, a més de la resta de socis europeus, per ajustar les seves economies i equilibrar els seus comptes públics. El paquet de recomanacions per a Madrid va anar embolicat en un missatge "bastant positiu".
No obstant això, inclou una sèrie d'avisos importants, sobretot relacionats amb la gestió (és a dir, el control) de la despesa pública fet per les comunitats autònomes, que s'ha disparat davant la proximitat de les urnes.
La Comissió també demanarà que s'acabin les reformes del sector bancari, es completi la llei d'unitat de mercat, i millori l'entorn per crear empreses removent les barreres existents, com a via per a impulsar la creació d'ocupació.
Aquest exercici forma part de l'anomenat semestre europeu, l'instrument a través del qual els 28 socis de la UE coordinen les seves economies per evitar que els desequilibris macroeconòmics i desajustos fiscals perjudiquen el conjunt de la unió.
Bé si traduïm totes aquestes recomanacions avançades a la realitat política catalana-espanyola és evident que l'escassa llibertat pressupostària catalana s'acaba per que Espanya haurà de controlar ales CCAA segons Brussel·les, això és extraordinari per a qualsevol govern espanyol sigui del partit que sigui, que s'hagi de seguir amb la Llei d'unitat de mercat, vol dir que obrirem els horaris de Madrid que haurem de retolar en castellà, que no podrem mantenir la nostra ideologia urbana de comerç de proximitat i el fre de les grans superfícies, etc.
I finalment pensar en modificar el concert financer o fiscal entre Madrid i Catalunya oblidem-nos, i aura un de sol per a tots, excepte el règim especial del País Basc i Navarra.
I els nostres polítics catalans mentrestant discutint si són llebrers o si són podencs, mentre Espanya ens canvia l'educació a tres mesos d'acabar el curs, i potser a menys de sis d'acabar el govern del PP, però dóna igual els polítics espanyols siguin del partit que siguin saben que el primordial el més essencial de tot és que Catalunya (la vaca que alleta Espanya) no es mogui de com i d'on aquesta, és així de senzill i és el que passarà ho vaig dir fa mesos i ho repeteixo avui no hauran eleccions en 27S, seria una pèrdua de temps absurd perquè no hi ha sentit polític ni lideratge capaç de jugar-se el tot pel tot o millor dit la res pel tot. El no-res és molt més còmode i menys perillós veritat que si Sr Jonqueres i Sr. Mas

No hay comentarios:

Publicar un comentario