lunes, 23 de noviembre de 2015

PROPOSO "CROWDFUNDING" PER ANAR PAGANT LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA


 
Després de l'últim xantatge econòmic d'Espanya sobre la generalitat de Catalunya i per tant sobre la societat català, al meu entendre el que ha de fer la Generalitat és denunciar al TC espanyol i al tribunal de l'Haia la situació d'abús i mala fe que el govern del PP pretén aplicar saltant-se totes les lleis i normes de la constitució espanyola, tergiversant la realitat o almenys sense demostrar que al meu entendre és el mateix o més greu.

Crec que davant d'aquesta acció cal correspon amb una altra de la mateixa força i aquesta no és altra que Catalunya s'exclogui d'aquestes condicions i no accepti ni demani cap finançament del FLA així que el govern del PP en plena campanya electoral hagi de distreure a governar les finances de Catalunya hagi de destinar funcionaris aquí per venir a pagar nòmines de funcionaris despeses socials pensions etc. Cal contrarestar els abusos d'autoritat amb altres abusos a complir amb més afany del que el govern central espera.

Perquè el govern sap el que està fent el xantatge econòmic que ha posat en marxa és exactament el mateix que si hagués aplicat l'article 155 i hagués anul·lat l'autonomia però amb una gran habilitat no ho ha fet ni oficialment ni en la seva totalitat jo no sé sense l'aplicació del citat article de la constitució les normes aplicades a mitges són legals és a dir és constitucional castigar fins a un punt o cal fer-ho d'acord a la totalitat de la llei.

En fi jo proposo fer una mena de vaga a la japonesa, que el govern creu que ens gastem els nostres diners en el que no toca sense cap prova, ja que a partir d'aquesta falta confiança ara no ens gastarem res, ni pagarem res i si es col·lapsa Catalunya ja vindran ells a gestionar els comptes o retiren l'amenaça.

Paral·lelament a aquesta acció jo proposo que per mitjà d'alguna de les associacions civils es creu com un ministeris d'hisenda però no per recollir impostos sinó per muntar una empresa o organització de micro mecenatge (en anglès crowdfunding), també anomenat finançament massiva, finançament en massa o per subscripció, col·lecta popular, finançament col·lectiu i micro finançament col·lectiu, és la cooperació col·lectiva duta a terme per persones que realitzen una xarxa per aconseguir diners o altres recursos.

Evidentment l'aportació de micro pagaments serà voluntària és evident que no anem a pretendre que els no independentistes aportin res peu jo sóc el primer que com a independentista convençut destinaria una petita quantitat mensual o setmanal com es decideixi per donar un finançament independent de la qual Espanya té l'obligació de retornar-mentre no ens doni o ens anem nosaltres. Però jo he fet comptes i la cosa pot sortir bé si recordem que vam anar a votar aquell 9-S uns 2,3 milions i suposem que com a mínim 2 milions vam ser convençuts que volem ser catalans amb estat només que destinem 50 Euros al mes podríem recollir 100 milions d'euros al mes en tres mesos ja gairebé hauríem pagat a les farmàcies si més no.

En termes generals, el micro mecenatge consisteix en la difusió pública, per part de la persona, institució projecte etc., que busca finançament, per a la causa projecte o negoci pel qual brega, i el finançament mancomunada per part de prestadors independents que simplement simpatitzen amb la causa, o persegueixen un crèdit ofert pel prestatari. Atès que gran part de l'èxit d'aquesta forma de finançament descansa en la publicitat que es dóna al projecte, les plataformes de finançament col·lectiu més importants en l'actualitat tenen suport a Internet, pel seu abast multitudinari i el seu baix cost comparatiu. A més de l'obtingut de finançament cal tenir en compte la publicitat mundial que això representaria per a Catalunya i els catalans

No hay comentarios:

Publicar un comentario