viernes, 27 de noviembre de 2015

QUINA CASUALITAT DAVANT LA DENÚNCIA D'UNA SOSPITA EL GOVERN D'ESPANYA PAGA



Ahir va ser entrevistat Andreu Mas Colell en el programa de 8TV en el programa de Cunit 8 al dia l'entrevista va ser una autèntica meravella la qualitat que atresoren els dos protagonistes la va fer una autèntica delícia repeteixo, en tota naturalitat sense cap frase fora de context amb unes aclaparadores raonaments de Mas Culell aclaria una i altra vegada les raons del perquè no entenia l'actitud del govern del PP per fer i dir el que diu dels comptes de Catalunya en un moment de l'esmentada entrevista va dir textualment el que segueix:

Mas-Colell: "La meva sospita és que no tinença a els diners". El conseller d'Economia en funcions, Andreu Mas-Colell, està disposat a tot a cambio de Rebre a els Diners del FLA. Ha deixat clar: "Nosaltres no Podem pagar. Han de pagar ELLS, doncs que paguin. "Ha explicat que AQUESTA situaciò no és nova:" Fa cinc anys que el Govern del PP escanya les autonomies en general. "

Mas-Colell ha afirmat: "esperem Rebre a els Diners del FLA ordinari dilluns." I ha Donat su opinió: "El sobiranisme català hauria d'adoptar una actitud tranquil·la."

La sospita que el govern del PP no tingui els diners no va ser dita amb acritud sinó amb una justificació comptable i que la tapa i la utilitza per assetjar a Catalunya ara que convé per guanyar vots i per perjudicar a tots els catalans perquè com explico hi ha farmacèutics independentistes i altres que no però són tots els que no cobren. La possibilitat d'aprofitar aquesta circumstància segons Mas Colell és que el govern no vol emetre més deute aquest any per assegurar no passar del 100% del PIB.

Perquè no es tracta dels pagaments ordinaris del FLA sinó dels més de tres mil milions que li deu a Catalunya i que ara el PP ha decidit pagar-los en 10 mesos "com si Catalunya fos Grècia i Espanya Brussel·les va dir" amb aquesta fórmula càstig increïble perquè entre altres coses potser en dos mesos el PP no estigui al govern és possible que el que estigui fent el PP és retenir els números de deute cara a Brussel·les aquest any i deixar el mort al següent en cas que el PP no pugui guanyar les eleccions. L'ús que es fa de Catalunya amics espanyols és gairebé el mateix que Castella va fer amb el “Cid Campeador”, que un cop mort el alto el cavall perquè donés por als soldats musulmans en una batalla en la reconquesta de València.

El Cid Ruy Díaz soy, que yago aquí encerrado
y vencí al rey Bucar con treinta y seis reyes paganos.
De estos treinta y seis reyes, veintidós murieron en el campo;
los vencí en Valencia después de muerto encima de mi caballo.
Con esta son setenta y dos batallas que vencí en el campo.
Gané a Colada y a Tizona: por ello Dios sea loado.
Amén.

La qüestió és que casualitat o no després de la sospita de Mas Colell avui el consell de ministres ha dit que ja tot està clar que Catalunya ha complert i que dilluns paga el FLA ordinari que coses veritat.

El President en funcions de la Generalitat, Artur Mas, ha titllat de "vergonyant" que Catalunya hagi de "anar a demanar caritat a final de mes" perquè el Govern "torni en forma de crèdit" els diners necessaris per finançar un sistema públic "infradotat". "Sembla que hagis d'anar a demanar caritat a finals de mes per poder aguantar un sistema que el país com a tal és perfectament capaç d'aguantar i millorar", ha lamentat durant la seva intervenció en el balanç del Pla de salut 2011-2015 de la Generalitat .

Mas ha criticat la "infradotació crònica" que pateix el sistema de salut català, que ha avisat que persistirà si Catalunya no té el control ple de les seves finances. "Hi ha molta gent compromesa per resoldre aquestes qüestions bàsiques d'una forma més estructural i permanent", ha sostingut el candidat a repetir com a President, que ha apel·lat a treballar de forma conjunta en la política, tal com s'ha fet en els darrers anys en l'àmbit de la salut.

"Tant de bo aquest esperit col·laboratiu, de treball en equip per objectius comuns i de bones pràctiques vagi quallant en altres esferes del país", ha ironitzat en una velada referència a la situació de bloqueig en les negociacions amb la CUP per a la investidura del President. En aquest sentit, ha cridat a la unitat per afrontar les dificultats que té Catalunya en molts àmbits, com l'econòmic: "com més advers és l'entorn, més necessitat hi ha de espavilar i utilitzar l'enginy", ha dit. "A vegades ens compliquem dins de casa, de vegades quan bufa tramuntana alguns volen que sigui encara més forta i això complica les condicions de navegabilitat", ha lamentat, Mas, tot i que ha confiat a salvar els obstacles mitjançant la "mentalitat de treball en comú ".

No hay comentarios:

Publicar un comentario