jueves, 10 de diciembre de 2015

CATALUNYA PERDONANS SI POTS NO ET MEREIXEM



És molt lamentable veure com la independència de Catalunya ha mort abans de néixer, no sé si ha estat la societat independentista, els polítics independentistes, les associacions civils independentistes, o tots alhora, però la realitat és que Catalunya ha avortat l'embrió de independència que s'estava gestant. Catalunya no ha pogut aguantar el pes de l'incipient fetus independentista que portava al seu interior, en el moment en què aquest havia agafat una certa mida i semblava seguir la seva gestació aquesta s'ha ensorrat i Catalunya ha expulsat del seu interior la futura independència. Tots els pares i mares que s'apuntaven la paternitat de la futura criatura han desaparegut per no assumir cap culpa de res i tot s'ha ensorrat, que pena.

Ara ja podem intentar passar la quarantena de rigor que després d'un avortament incipient i espontani s'aconsella mèdicament mantenir, abans d'intentar tornar a intentar reprendre una altra gestació, però ja no serà possible, no per una qüestió física sinó per una qüestió moral , el desastre ocasionat en l'esperit paternal dels afligits pares és tan enorme que ja no es plantegen en absolut fer res per prenyar una altra vegada d'il·lusió independentista a Catalunya.

Catalunya ha quedat trencada i destrossada psíquicament, la seva situació vital esta tan baixa que no acceptarà mentre tingui memòria del que ha passat en aquest avortament, que se la prenyi de nou per molt que li agradava arribar a ser mare d'una petita nació . No la molestin més per favor, no la recordin el passat, no la intentin conformar dient que no ha de passar una altra vegada el mateix ... no s'ho creurà! I és que a partir d'ara qualsevol intent de repetir una nova gestació serà rebutjada de pla.

Catalunya s'ha adonat que no té pares per la seva petita independència i això és del que no es va a oblidar, no del major o menor dolor físic de l'avortament, és més, vista la situació real de com ha quedat de desunida la família , el passat és una sort perquè la pregunta és clara Què haguéssim fet amb la criatura? No haguéssim sabut ni canviar-li els bolquers ja no diguem donar-li el pit per emmantar-la i criar-la.

Al final un s'adona que Catalunya ha estat més aviat violada, que no engendrada amb amor, no hi ha hagut un pare, sinó que han volgut ser-ho molts, i al final la realitat és que ningú ha pogut afrontar la responsabilitat de ser-ho. I Catalunya, sola i vilipendiada per molts i defensada per ningú no ha pogut tirar endavant el costós embaràs de 18 mesos que se li va diagnosticar.

Es va acabar de mala manera l'embaràs i no només això, sinó que els que volien fer de pares s'han anat a festejar a una altra pàtria que, segons sembla, encara que deien que no la volien era només per enamorar a Catalunya i que aquesta es deixés festejar ... però al final que ha passat, l'han abandonat i sen van corrent a veure si poden tornar a gaudir dels encants i promeses falses que els pugui donar la pàtria, que volien deixar per la jove i innocent Catalunya.

Vull deixar molt clar que no ens mereixem en absolut que Catalunya hagi hagut de suportar el mal que l'hem infringit tots, perquè al final tots hem de sentir-nos uns indesitjables que hem estat capaços de festejar i enamorar durant més de tres anys a una jove i bonica Catalunya, prometent crear una família feliç sol amb ella, fora de la rigidesa i del mal caràcter dels seus diguem pares i quan havíem aconseguit fer el que volíem amb ella, hem tingut por dels sogres i de la responsabilitat de crear una nova família, que Catalunya ens perdoni no la mereixem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario