domingo, 27 de diciembre de 2015

MÉS VAL ESCLAU AMB HONOR QUE SENYOR AMB VERGONYA


Després l'esperpèntic final de la comèdia d'escarni multi social que la CUP a exercit sobre tots els catalans independentistes cal actuar amb la lògica que d'això es desprèn.

La CUP no vol una Catalunya independent vol una Catalunya anàrquica i fora de la llei tant la social com la democràtica on el seu descontrol seria la seva política a això no hem d'arribar és mes hem de sortir-nos i això és el que demano des d'aquí avui a "Junts pel SI ".

Miren vostès, els demano que abans del dia 2 de gener proposin una sessió d'investidura urgent en aquesta reunió l'aspirant a president el Sr. Mas ha de comunicar que retira tots els oferiments i programes de governs presentats fins ara, i situar el futur polític en els termes en què es trobava en les eleccions passades i que estava acordat amb ERC i les associacions catalanes, deixant així molt clar que es deixa de banda a la CUP.

Mirin vostès, si les assemblees de la CUP fossin realment democràtiques i no un vodevil darrera d'un altre, la sessió d'investidura donaria a Mas la presidència de Catalunya perquè si és cert que el 50% dels assistents a la darrera assemblea van dir SI, per la mateixa regla de 3 dels 10 diputats de la CUP 5 haurien dit en la investidura, SI a Mas.

Si això no passa vol dir que és mentida l'assemblea passada i totes les altres i que la CUP fa trampes per la qual cosa millor deixar-los de banda i tornar a començar una altra vegada amb noves eleccions fins aconseguir el resultat que el poble de Catalunya espera.

Mas val ser honra sense pàtria que pàtria amb deshonor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario