viernes, 18 de abril de 2014

LA UE ENS ESTÀ POSANT FÀCIL LA INDEPENDÈNCIA DE CATALUNYA D'ESPANYA ...... I DE LA UE



Tal com s'estan desenvolupant les coses és cada dia més evident que l'amenaça contínua d'Espanya sobre els catalans respecte a que si ens separem d'ells ens fan fora de la UE , resulta que al final això es converteix en una benedicció i no en un desastre , no anem a negar que una de les principals causes de la nostra intenció d'independència és no seguir ficats en una economia espanyola que s'enfonsa cada vegada més . Però pel que s'està veient , el fet de deixar l'economia espanyola , per caure en l'economia de la UE, no variaria molt les coses .

Perquè volem seguir a la UE , que tindrem al voltant , amb qui conviurem com a socis , vegem : Portugal , Espanya , Itàlia . França , Grècia , Alemanya i poc més . Si analitzem aquests veïns hem de els cinc primers estan arruïnats , així que poc ens variaria la cosa i l'altre, és evident que seguiria " imposant les coses " en definitiva canviaríem en esquema econòmic dolent , d'altra pitjor , imagineu vosaltres : Quina diferència hi ha entre l'esquema espanyol amb Andalusia , València , Múrcia , Extremadura , Galícia i Madrid és exactament la mateixa composició de la UE els cinc primers arruïnats i l'últim "fotent " a tots els altres.


I ja no diguem amb l'amenaça de les fronteres , però si d'una manera o altra tots els països de la UE les estan tornant a posar d'una manera o altra, sinó llegeixin vostès : La ministra d'Ecologia , Ségolène Royal , planeja gravar l' pas dels transportistes forans per territori francès , cosa que, segons els professionals , contravé la normativa de la UE . França els ha aigualit la Setmana Santa als camioners espanyols . La ministra d'Ecologia del país veí , ha indicat que ja prepara un sistema per obligar els camions estrangers a pagar per utilitzar la xarxa viària francesa . Però no només als espanyols , als holandesos , als alemanys , als hongaresos , etc.


Amb aquest anunci , França s'uneix a la Gran Bretanya , que ha implantat una taxa similar des de l'1 d'abril. Els transportistes espanyols critiquen amb meridiana vehemència una mesura que , segons ell , és senzillament il·legal , ja que contravé la normativa comunitària . Ja em diran vostès si no són fronteres els peatges , el control a la immigració etc. , Però no oblidem que Espanya està pensant en el mateix així que perquè volem són a la UE haurem de pagar igualment per creuar i tampoc podrem moure'ns lliurement com treballadors .


Però no acaben aquí les controvèrsies respecte a la fabulosa UE . ara resulta que França congela les pensions i el sou dels funcionaris fins a octubre de 2015 o sigui està prenent les mateixes mesures que ja prenc Espanya fa un any o dos no recordo , però no ve al cas , Itàlia està igual , Grècia en vaga permanent , Portugal no sap , i la veritat és que la UE només funciona a Alemanya i els països baixos que estan enganxats a ella .


Jo després d'una anàlisi profunda d'aquesta realitat la veritat és que em reafirmo que a una Catalunya independent no li interessa gens ficar-se a la UE . , Crec que tot el contrari , cal buscar la individualització de les polítiques fiscals de l'economia i de la industrialització de Catalunya , obrir-se al mediterrani en direcció de l'est i esdevenir una plataforma comercial i logística i com a porta d'entrada a Europa , però no a la UE, repeteixo a Europa , pocs impostos poca burocràcia poca fiscalitat a capitals i empreses i unes bones negociacions de col·laboració amb els països europeus , un per un , això els asseguro que tal com van les coses és simplement avançar un parell d'anys al que acabés sent la UE., una altra vegada el Mercat Comú Europeu, don no hagués de haver  sortir mai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario