miércoles, 22 de abril de 2015

PER FAVOR ORGANITZACIONS CIVILS CATALANES TREIEUNOS DE AQUI




El president de la Generalitat, Artur Mas, ha afirmat avui que "previsiblement" i si "no canvia res" les eleccions catalanes se celebraran el 27 de setembre, i ha avisat ERC que l'acord per l'avançament electoral del gener passat implica mantenir l'estabilitat parlamentària del Govern de CiU. Mas s'ha expressat així en una entrevista a 'El Punt Avui TV' que es va gravar dilluns i que s'emetrà aquesta nit (20.45h), tot i que ja s'ha avançat el contingut íntegre de la mateixa.


Un avançament que no és gens esperançador i que porta a la desesperació nacionalista catalana, llegeixin sinó les paraules pronunciades crípticament per Artur Mas respecte a la convocatòria d'eleccions plebiscitàries el 27N: "Si no canvia res, jo mantindré el que es va dir en aquell moment . Allò forma part d'un acord, per tant, si es manté tal com està, no hi ha raó en aquest moment per plantejar una cosa diferent de la que es va acordar i, per tant, previsiblement les eleccions seran al setembre d'aquest any, tal com vam acordar, i tinc la intenció de convocar d'aquesta manera ", ha afirmat el president català.


Mas ha afegit que d'aquí a setembre "evidentment poden passar coses", però ha dit que no s'imagina cap que alteri el consens que hi ha hagut arran de l'acord electoral que va segellar fa tres mesos amb el president d'ERC, Oriol Jonqueres, al Palau de la Generalitat, pel que va anunciar comicis per al 27 de setembre. Si és així no comprenc l'abast dels seus comentaris anteriors no tinc a Artur Mas per una persona que li agradi causar inquietuds, per molt que ell les tingui per l'assetjament que està rebent des de Madrid.


Preguntat per si una eventual manca de consens li podria fer canviar d'opinió respecte a l'27S, Mas ha respost afirmativament. "És que l'acord signat parla d'estabilitat parlamentària fins convocar les eleccions", ha dit en al·lusió a ERC, i això no es compleix "al cent per cent" perquè CiU ha quedat en minoria en algunes votacions del Parlament: "Amb això tinc una queixa, perquè es perden algunes votacions que no haurien de perdre ", ha indicat. No obstant, ha recalcat que ell no ha canviat la seva "intenció" de convocar les eleccions al setembre i ha apuntat que si es produïssin altres escenaris haurien de ser acordats amb altres forces sobiranistes.


Això no és de llei, o no hauria de ser de llei, això és un abús cap als que sentim Catalunya com la nostra identitat nacional i personal, això és una immundícia de tal calibre que per descomptat no la hauríem de permetre jo desgraciadament em plantejo que no votés a aquesta classe política imbècil i plena d'egos que s'han cregut. Cap de vostès és més que jo ni més que ningú que els voti i no són els amos dels nostres vots i menys del nostre país. Ho he dit i ho repeteixo LES INDEPENDÈNCIES NO LES GUANYEN ELS POLÍTICS SINÓ EL POBLE així que si no s'uneix el poble o no hi ha capacitat per part d'UN POLÍTIC per parlar en nom de tots més val no perdre més el temps jo no ho penso perdre més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario